List

od Gudrun Kugler

 V dnešnej dobe ani viera ani cnosti, ani hodnoty nie sú samozrejmosťou pri stretnutí s novými ľuďmi. Je to smutné, pretože sa tým dramaticky ochudobňuje celá spoločnosť a hľadanie manželského partnera je ťažšie.

Aj napriek tomu, že manželstvo môže fungovať aj za hranicami viery a hodnôt, je určite ľahšie žiť s niekým, s kým máme rovnaké odpovede na principiálne otázky života. A to je miesto pre katRande.

Miesto, kde sa stretávajú ľudia, ktorí sú hlboko zakorenení vo viere, a chcú životom kráčať vo dvojici. KatRande zároveň ponúka jednoduchý spôsob, ako nájsť partnera podľa určitých osobnostných kritérií.

Sviatostné manželstvá sú dôležité pre Cirkev, pretože katolícke rodiny sa snažia zdieľať svoju lásku a odovzdávajú ju spolu s vierou ďalším generáciám. A rovnako dôležité sú pre celú spoločnosť: kresťanské páry a rodiny sú svietiace symboly lásky k Bohu, ako hovorí dokument Familiaris consortio.  

Nedávno som sedela za stolom s pármi, ktoré sa zoznámili prostredníctvom kathTreff. Teraz spolu kráčajú životom plným lásky. Aká radosť!

Mojím prianím k 1. narodeninám katRande je, aby túto radosť zažívali aj mnohí ďalší. Ako je normálne dať darček pre toho, kto oslavuje, teraz prosím vás všetkých o pomoc: katRande porastie iba vtedy, ak sa bude šíriť. Čím viac ľudí bude počuť o katRande, tým viac slobodných ľudí dostane možnosť zoznámiť sa a zosobášiť sa.

Prosím, povedzte svojim priateľom, zdieľajte na sociálnych sieťach, píšte o tom na svojich blogoch. Povedzte o katRande všetkým, ktorí hľadajú životného partnera. Bude to pre nich veľkým prínosom!

Boh vám žehnaj, Boh žehnaj katRande tím a Boh žehnaj Slovensko!

Gudrun Kugler, zakladateľka kathTreff, ktorej súčasťou je aj katRande   www.kathTreff.org  

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom