Moja manželka mi napísala ako prvá

a dobre urobila :)

Svedčím, že moja pani manželka mi ako prvá napísala na zoznamke katRande a dobre urobila :).

Čo som si pomyslel, keď som si našiel správu od slečny? Odvážna! To sa mi páči. Plus správa bola normálna, žiadna krátka nič hovoriaca správa typu: "Ahoj, ako sa máš?" Pekne napísala, kto je, a prečo ju môj profil zaujal. Viacero žien má predstavu, že muž má byť ten, ktorý dobíja a prejavuje záujem. Súhlasím, zoznamka je však špecifická. V reálnom svete aj tak žena ukazuje záujem o muža často ako prvá, je milá, usmievavá a muž si hneď myslí, že má šancu a začne sa snažiť, ak sa mu daná slečna pozdáva. Na zoznamke nám ostáva vyhľadávať si ľudí a možno žene cez jej filtre, ktoré je zvyknutá dávať daného muža vyhodí, ale ten muž jej profil nemusí nikdy zazrieť alebo ma predsudok voči niečomu, čo v profile videl, ktorý vie zmiznúť alebo si človek povie, že dá tomu šancu a vyskúša. Ja som dal šancu a som vďačný za moju Ajku. 

Moja žena ešte dodáva, že od toho tam predsa sme, aby sme sa na zoznamke zoznamovali, takže jej to neprišlo zvláštne napísať prvá a oplatilo sa. 

Andrej a Ajka  

Aj týmto svedectvom chceme povzbudiť dámy, aby sa nebáli napísať mužom ako prvé. On-line zoznamky sú ochudobnené o osobný rozmer, nahraďme ju otvorenou komunikáciou z oboch strán. Nemusíte byť len “pasívnymi členkami s aktívnym členstvom”, ktoré čakajú na to, kým ich muži oslovia.  

Odvaha nie je výsadou len mužov, pristane aj ženám.  

Váš katRande tím 

Ilustračné foto: freepik

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom