Opri sa o mňa

príbeh Moniky a Števa

Milí singláči,

radi by sme vás s mojim manželom povzbudili vo vašom hľadaní partnera. My sme sa zoznámili na katRande v roku 2018. Nebola to naša prvá zoznamka, skúšali sme hľadať aj na iných. Na katRande sa naše cesty stretli. Keď sme nad tým premýšľali, prečo? zhodli sme sa že sme obaja boli úprimní, otvorení, nemali sme konkrétne očakávania toho, aký má byť náš partner. Riadili sme sa srdcom. Ale najviac sme sa zhodli, že to bola náhoda. Pretože náhoda nie je nič iné, než Božie inkognito. Ja som si len náhodou všimla dva týždne starú správu a to vďaka tomu, že som bola chorá a chrípka ma pripútala na posteľ. Takto začal náš vzťah.  

Kamaráti sa nás pýtajú, ako sme vedeli že sme pre seba tí praví. Od nášho zoznámenia sme si písali každý deň dlhé maily, po troch týždňoch nasledovala osobná schôdzka, ktorá potvrdila naše sympatie. Ja som vedela že Juraj je ten pravý po prvej schôdzke, jemu to trvalo dlhšie, až na druhej.

Naše tretie stretnutie je pre nás pamätné. V kaviarni znela pieseň Opri sa o mňa od I.M.T. Smile a od tej doby je to naša pieseň. Naša láska a túžba po sebe bola veľmi silná. Aj preto sme sa rozhodli ísť na Púť zaľúbených a dali sme si sľub čistoty. Veľmi sme si vážili jeden druhého a chceli sme byť pre seba darom v manželstve. S odstupom času vidím, ako nám to pomohlo, upevnilo našu lásku, ale aj náš vzťah k Bohu.

Keď sme po lete oznámili rodičom a priateľom že sa chceme zobrať, všetci to považovali za samozrejmosť a nikoho to neprekvapilo. Boli sme nerozluční. Videli sme sa takmer každý deň po práci. Bývame v jednom meste, hoci ja som pochádzam z inej časti Slovenska a tu som prišla za prácou.

Spája nás turistika, láska k prírode. Víkendy trávime na horách, už sme spolu prešli takmer celé Slovensko. Keď sa nedá byť vonku celé hodiny len tak sedíme na gauči oproti sebe, rozprávame sa, čítame alebo pozeráme telku.

V najbližšej dobe sa náš život zmení, čakáme naše prvé dieťatko. Trochu náročné v tomto čase, ale veríme, že všetko dobre dopadne a nevieme sa dočkať, keď sa naša rodina rozrastie.

Monika a Števo  

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom