Príbeh lásky

na katRande

Milí priatelia,

tešíme sa, že vám môžeme predstaviť jedinečný príbeh lásky. Blanka a Miroslav "zbúrali" na svojej ceste lásky niekoľko stereotypov. Blanka napísala Miroslavovi ako prvá, obaja bývali a hlavne pracovali na opačných kútoch Slovenska. Boli veľmi trpezliví, kým sa prvý krát stretli, a aby mohli rozvíjať svoj vzťah stretávali sa počas náročného kovidového obdobia v rôznych mestách. 

Láska je tvorivá, trpezlivá, obetavá. Ak je láska pravá, všetko prekoná...

Blanka & Miroslav

Náš príbeh začal na katRande. 25.2.2021 som dostal spravu od Blanky, že ju zaujal môj profil a či by sme sa chceli spoznať viac. Dopisovali sme si zvoľna tak asi mesiac cez katRande, až kým nešla na služobnú cestu do Holandska, čo oddialilo naše spoločné stretnutie. Písali sme si takmer každý deň až do júna, kým sme sa prvýkrát stretli. Ja som z Košíc a ona pracuje v Bratislave. Prvé stretnutie bolo v Bratislave, o týždeň ďalšie v Trenčíne, keďže Blanka pochádza z Dubnice nad Váhom. Ďalšie v Dunajskej Strede.

Mali sme pár dovoleniek až nakoniec minulý rok v decembri som ju v Barcelone v Gaudiho záhradách požiadal o ruku. 28.5.2022 sme mali svadbu v kostolíku v Trenčianskych Tepliciach a plánujeme už prirastok.

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom