Písať alebo nepísať pasívnych členov?

(má to zmysel)?

niektorí sa nás pýtate, či má zmysel písať pasívnym členom na katRande. Či si pasívny člen môže prečítať správu od aktívneho člena.

Hoci táto otázka nemá váhu hamletovského „Byť alebo nebyť" :), na zoznamke je veľmi dôležitá. Veľa členov je krátku dobu alebo dlhodobo pasívnymi. Niektorí už aj zabudli, že sú prihlásení na katRande, iní medzičasom začali nový vzťah a nezmenili si status na „Ex“ člen. Stáva sa aj to, že o zrušenie členstva požiadajú tí, ktorí sú už ženatí/vydaté, dokonca majú deti. Až vtedy sa niekedy dozvieme radostnú správu, že si polovičku našli cez katRande.

Väčšina pasívnych členov sú však tí, ktorí stále hľadajú lásku, ale z rôznych dôvodov nemajú zaplatení členský poplatok.

Ak necháme prehovoriť štatistiku (na základe tých, ktorí si na katRande našli manžela/manželku) prekvapivo až 44 percent mužov (ženám sme túto otázku nedávali) napísalo, že kontaktovali aj pasívne členky. Nebolo to však na pravidelnej báze, skôr len zo zvedavosti. Na otázku, či im odpísali, odpovedalo kladne len 17 percent. Vieme o niekoľkých málo manželstiev, ktoré takto vznikli.Čo z toho vyplýva?

Väčšina aktívnych členov kontaktuje len aktívnych členov. Ak muž osloví ženu (alebo naopak – žena osloví muža), ktorí sú pasívnymi členmi, niekedy si „pasívni“ členstvo aktivujú a odpovedia na správu.

Pre Anetku, pasívnu členku bolo rozhodujúce: „Ivo mi napísal správu, ktorá ma veľmi zaujala a keď som si prečítala jeho profil bolo mi jasné, že by sme si mohli rozumieť. Takú správu som nedostala od nikoho, kým som bola aktívnou členkou. Aktivovala som si členstvo a začali sme si písať intenzívne.“

Prajeme vám leto plné dobrodružstiev a nových kontaktov naživo, aj online.

Váš katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom