Aké výhody má byť proaktívnou na katRande?

A čo to vlastne znamená?

Mnoho žien na katRande rieši dilemu, do akej miery majú byť aktívne: „Môžem začať konverzáciu alebo mám čakať, kým sa ma oslovia muži?“ Názory sa rôznia, a to na strane mužov, tak i na strane žien. My vám ponúkame niekoľko dôvodov, prečo byť na zoznamke „proaktívnou“. 

  1. Väčší výber a šance na stretnutie s niekým vhodným: Byť aktívna na online zoznamke zvyšuje šance na stretnutie s rôznymi ľuďmi, čo môže viesť k nájdeniu niekoho, kto skutočne vyhovuje vašim potrebám a preferenciám.
  2. Sebavedomie a iniciatíva: Aktívnym prístupom ženy ukazujú, že sú sebavedomé a že vedia, čo chcú. To môže byť veľmi atraktívne a povzbudzujúce aj pre potenciálnych partnerov.
  3. Kontrola nad komunikáciou: Byť aktívna znamená, že žena má väčšiu kontrolu nad tým, s kým komunikuje a kedy. Môže si vyberať osoby, ktoré ju zaujímajú, a vyhnúť sa tým, ktoré ju neoslovujú.
  4. Prekonávanie stereotypov: Tradične sa očakávalo, že muži budú tí, ktorí iniciujú kontakt. Keď sú ženy aktívne, pomáhajú prelomiť tieto stereotypy a podporujú rovnoprávnosť v randení.
  5. Budovanie zručností v komunikácii: Aktívna účasť na zoznamkách môže pomôcť zlepšiť komunikačné schopnosti, ktoré sú užitočné nielen v osobnom, ale aj v profesionálnom živote.
  6. Bezpečnosť a komfort: Aktívna žena môže lepšie kontrolovať tempo a úroveň informácií, ktoré zdieľa. Môže sa tiež rozhodnúť pre bezpečnejšie spôsoby stretnutia a komunikácie.
  7. Zvýšenie šancí na úspech: Randenie je často o štatistike – čím viac ľudí stretnete, tým je vyššia pravdepodobnosť, že nájdete niekoho vhodného. Aktívny prístup zvyšuje túto šancu.

Zaujíma nás aj váš názor, nájdite si pár minút a napíšte nám ho. Zaujíma nás názor žien, ale aj mužov. Ankete nájdete na: https://forms.gle/sDpngvWWRNfyHjEU9

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom